Dermendjiev_novaНаставникът на Сливен Георги Дерменджиев призна, че съставът не разполага с достатъчно дълга резервна скамейка и именно на кадровите проблеми отдаде домакинското поражение от ЦСКА в мач от 1/16-финалите за Купата на България.

Неговите възпитаници поведоха в резултата на „Хаджи Димитър”, но допуснаха три безответни гола и в крайна сметка отпаднаха от надпреварата.


„Резултатът няма значение за мен, аз и преди мача казах, че това е турнирен двубой и най-важното е дали продължаваме напред или не”, сподели Дерменджиев.


„Видяхте, че бяхме принудени да направим няколко промени и влязоха млади момчета, на които им липсва опит. Истината е, че нямаме толкова дълга резервна скамейка с опитни състезатели, защото футболистите, които влизат на терена са перспективни, но нямат достатъчно игрово време и така закономерно
ЦСКА стигна до победата”, сподели специалистът, след което допълни:

„Очаквах повече хора на стадиона днес, но не бяхме достатъчно силно подкрепени, въпреки хубавото време и силния съперник… това донякъде се дължи и на слабите резултати напоследък.”

Още от Дерменджиев: