plamen-krumov_sds_21_rr.mПредседателят на областната структура на СДС Сливен Пламен Крумов, който с преференции зае третото място в листата на коалиция ГЕРБ-СДС, се отказва да бъде депутат за един месец, докато водачът на листата - земеделският министър Десислава Танева изпълнява функциите си в настоящото правителство. Това потвърди за Дарик бившият футболист и настоящ предприемач.

В обръщението си той казва:

Скъпи приятели, цял живот съм водил честни битки и искам да бъда максимално искрен към вас.
Благодаря за подкрепата, за доверието и за обичта, която ми показахте на изминалите парламентарни избори. Благодаря и на всички хора, които съм успял да спечеля с целите и задачите, които поех. Благодаря на родното ми село Желю войвода – мястото откъдето съм тръгнал към своя професионален път. Млади и стари, познати и непознати – 2298 души на 4 април бяхме един отбор. 2298 души, които ме наредиха на второ място по брой преференции в цяла Сливенска област! Благодаря и на всички от коалицията ГЕРБ – СДС.

Благодаря на всички спортни клубове от Сливенска област. Подкрепата Ви ми дава сила да работя още по-дейно и активно за спорта и всички хора в града. За мен е истинска привилегия да знам, че съм заобграден от толкова много приятели!

Искам да уведомя всеки един от Вас, че ще подам заявление до ЦИК и се отказвам от мястото си на народен представител! Като човек, когото познавате, честта, достойнството и принципите са приоритет номер едно за мен! Правя тази стъпка, защото на практика няма да имам възможност да изпълня поетите към вас ангажименти. Спазвайки законовите изисквания, аз трябва да вляза в парламента за един месец, докато министър Десислава Танева се върна като депутат, каквито са обективните очаквания и прогнози. Това ме поставя в невъзможност да помагам на хората от моята област, каквото беше основното ми обещание преди изборите.
Пожелавам успех на избраните народни представители от листата на коалицията ГЕРБ – СДС! Благодаря на всички, които ни подкрепиха!

Пламен Крумов, областен председател на СДС – Сливен