sliven__CSKA_izvejdОтборът на Сливен е максимално мотивиран да вземе точки от по-класния си съперник ЦСКА. По програма “воеводите” гостуват в първи мач от 20-я кръг на “А” група на армейците. Двубоят е на 1 април, петък от 18.00 часа.

ОФК Сливен направи днес само една тренировка, а утре в 11.00 часа тръгва за столицата, като в късния следобед ще има загрявка в комплекса “Царско село”.

19 футболисти ще заведе треньора Димчо Ненов за предстоящия мач. Под въпрос са Георги Каранейчев и Димо Бакалов, които лекуваха контузии и тренираха на облекчен режим. Със сигурност гостуването на ЦСКА ще пропусне Георги Петров, получил травма в глезена по време на контролата с Берое.

Тренировъчната седмицата за сливналии започна в неделя, предвид по-ранния мач от предстоящия кръг. Преди това направиха възстановяване в петък и почивка в събота.

”Дано да има изненада в София. Отборът ни е млад и е амбициран за игра срещу ЦСКА. Основното, което забелязвам след последните ни мачове е, че има сплотен колектив”, поясни изпълнителният директор на Сливен Георги Кирилов.