Plamen_Krumov_03n24"Ще бъда щастлив, ако Общината подпомага всички спортни клубове и в частност футбола, защото все пак това е най-масовия спорт“, каза Пламен Крумов, председател на Постоянната комисия по спорт в Общински съвет Сливен, след гласуваното предложение 150 хиляди лева да получи като дарение ФК „Сливен“, а по хиляда лева други седем клуба.

Групата общински съветници, която оглавява Крумов, даде отрицателен вот на това предложение, но „гласовете“ им се оказаха недостатъчни.

„Щом е за спорт подкрепям, но не в случая да се даряват 150 хиляди за едни и хиляда за други“, каза общинският съветник. Той посочи начина, по който би направил разпределението. Това е чрез Наредбата, по която по точкова система клубовете получават средствата си.

Крумов спести обяснението, защо той и ГОС „Пламен Крумов и приятели” са гласували против предложението, за да не се приеме като популизъм. По думите му след дни ще представи становище по темата.

Попитан, дали ще приеме обединение с другия футболен клуб , той категорично се обяви „за“..

„Аз съм за обединението, но когато има прозрачност пред обществеността. В Сливен има много талантливи деца и е добре да си останат в нашия град, за да радват феновете с успехи“, каза още бившият футболист..

Повече, чуйте в аудиото на https://darik.bg/plamen-krumov-ste-bada-stastliv-ako-obstinata-podpomaga-vsichki-sportni-klubove-i-v-chastnost-futbola