OFK_SL_-_izlizane_s_ChernomСтарши треньорът на ОФК Сливен Димчо Ненов е пред затруднение за някой от основните постове в мъжкия тим. След изиграните досега пет контроли наставникът не вижда футболисти, който да са за титулярно място като централен защитник и централен нападател.

От играчите, които преминават през пробен период са освободени четирима, а още трима се тестват утре и в сряда в контролите. Ако не оправдаят доверие, те също ще си заминат.

След редуциране на тима до 22-ма футболисти ще се направи лагер, като играчите ще се съберат в хотелски комплекс “Спорт палас”. От новаците добро впечатление у треньорското ръководство са направили Кирил Крумов. който  през последния сезон игра в Любимец, както и Асен Вълчев от Спартак /Пловдив/. Хашев, Живко Динев и Миндев са сигурните за място сред основния тим, но все още се изясняват постовете, на които ще играят.

Утре Сливен ще направи спаринг от 18:00 часа срещу тима на Черноморец (Поморие), като мачът ще се играе на стадион “Хаджи Димитър”. В сряда, 27 юли  пак от 18:00 е домакинската контрола срещу Ботев (Гълъбово).
В събота,  предстои в Бургас проверка срещу местния Черноморец, отново от 18:00 часа.