cska_knigaФеновете на ЦСКА почти изкупиха първия тираж от най-новата книга за ЦСКА. Интересът към изданието е доста сериозен и от Издателство Лавици вече обявиха намерението си за нов тираж. "100 цитата от най-великите играчи на ЦСКА" предизвика фурор сред феновете от цялата страна.

"Ще се постараем да има книга за всеки един желаещ. Фенове от цялата страна купуват по няколко бройки за себе си и за приятели. Имаме заявки както от големи градове като Варна, Бургас, Пловдив, Добрич, така и от по-малки като Бобов дол, Вълчи дол, Твърдица и др. В София най-много поръчки имаме от "Център", "Младост", "Лозенец", "Княжево" и колкото и да е странно - "Хаджи Димитър" и "Левски". Очевидно вече няма такова нещо като разделение на кварталите, както е било преди години", заявиха от Издателство Лавици.

Добри думи за книгата имаше и от страна на главните действащи лица - легендите на тима. Георги Велинов заяви, че е страхотна идея да се съберат толкова много цитати на едно място. "Заслужава си да се купи тази книга", бе мнението на невероятния вратар на "армейците" - Джони.

Един от цитатите, който най-много се хареса на феновете бе този на Любослав Пенев, който преди време обяви, че хореографията на ултрасите от северната трибуна е невероятна и на който не му харесва - да не идва на стадиона! Тази мисъл от книгата бе споделена и в официалната страница на Фенклуб "Сектор Г", което допълнително надъха привържениците за предстоящите мачове за Купата срещу Берое.

Книгата е на достъпна корична цена и може да бъде закупена от "Фейсбук" страницата на Издателство Лавици, а скоро и от по-големите книжарници в страната.