hollister sydney hollister australia cheap uggs canada ralph lauren canada cheap ugg boots canada polo ralph lauren canada belstaff uk belstaff jacket woolrich sale woolrich uk belstaff sale

Видео

PostHeaderIcon Видео

Ученик извади кръста в Сливен (видео и снимки)

Vadene_na_krusta_2014Десетокласникът от Професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм Велислав Стоянов извади Богоявленския кръст, хвърлен от архимандрит Калист протосингел на Сливенска епархия, във фонтана пред сградата на община Сливен.

Велислав е на 15 години и е ученик в 10-ти клас...

продължава>

 

Отново "скоростно" ще изкачваме Хамам баир (видео)

Росен_RotarySliven-sport.com и Телевизия „Канал 6” ще бъдат медийни  партньори на своеобразна спортна проява, която за втори път ще събере на едно място ученици от сливенските училища в шест групи от три възрасти - момичета и момчета 5-7 клас, 8-9 клас, юноши и девойки 10-11 клас.

На 5 октомври...

продължава>

 

Спортни новини 18.05.2012 (видео)

sportni-noviniЩангистите на турнир в Стара Загора - С пет състезатели ще участва АСК Сливен в турнира по вдигане на тежести ”Павел Костов” в  Стара Загора. Те ще се представят в малките възрастови групи. Проявата е утре, 19 май, като официалното откриване ще бъде от 9.45 ч.

Тенис шампион...

продължава>

 

Спортни новини 17.05.2012 (видео)

sportni-noviniНа 15 юни честваме 90 години волейбол - Кулминацията по честването в Сливен на 90 години организиран волейбол остава за 15 юни с тържествено събрание, на което ще бъдат отличени активистите, допринесли през годините за развитието на волейбола, обяви днес на поредното си...

продължава>

 

Спортни новини 15.05.2012 (видео)

sportni-noviniСпортното училище изпрати абитуриентите си - 30 абитуриента изпрати днес Спортно училище "Димитър Рохов" /Сливен/. Сред тях са призьори от международни и държавни първенства по лека атлетика, вдигане на тежести, борба, джудо и футбол.
С най-голяма стойност сред...

продължава>

 

Спортни новини 14.05.2012 (видео)

sportni-noviniСвилен Нейков в Сливен: Спортът е национален приоритет - Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков откри в Сливен финалните състезания по лека атлетика за момичета и момчета от програмата на Ученическите игри 2012 година.
Проявата започна със спортен...

продължава>

 

Спортът - преди и сега (2-ра рубрика)

sport-predi_i_saga„Спортът - преди и сега” - рубриката по Канал 6, в която разговаряме с всеки, който има отношение към спорта – преди и сега.
Четвъртък – 21 часа и повторения в неделя, понеделник и вторник.
Видеозаписите търсете и в сайта sliven-sport.com в категория Видео..

 

 

КСТ "Туида"...

продължава>

 

Спортът - преди и сега (1-ва рубрика)

sport-predi_i_saga„Спортът - преди и сега” - рубриката по Канал 6, в която разговаряме с всеки, който има отношение към спорта – преди и сега.
Четвъртък – 21 часа и повторения в неделя, понеделник и вторник.
Видеозаписите търсете и в сайта sliven-sport.com в категория Видео... 

Треньорът по лека...

продължава>

 

Спортни новини 11.05.2012 (видео)

sportni-noviniМинистър Свилен Нейков идва в Сливен - Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков ще посети Сливен в събота, 12 май. Той ще открие на стадион “Хаджи Димитър” републиканските финали по лека атлетика от програмата на "Ученически игри '12 в групите на 5-7...

продължава>

 

Спортни новини 10.05.2012 (видео)

sportni-noviniДжудистът от СК "Ставен" Мартин Иванов ще участва на Олимпиадата в Лондон - След  8-годишно отсъствие от Олимпийските игри, българското джудо отново ще има представител в престижния форум. Радостен е фактът, че българинът, които ще участва в Лондон е състезаващият се...

продължава>

 
Още статии...

180x150_obshtina_sliven

 

facebook-button

Анкета
Нуждае ли се от ремонт спортната база в Сливен?
 

promocii4

 

galatea

 

Изработен от: Boxfish Design Studio