sportni-noviniМинистър Свилен Нейков идва в Сливен - Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков ще посети Сливен в събота, 12 май. Той ще открие на стадион “Хаджи Димитър” републиканските финали по лека атлетика от програмата на "Ученически игри '12 в групите на 5-7 клас.
Посещението му е част от седмичната програма на кампанията “Аз обичам спорта”. При официалното откриване на игрите по лека атлетика са предвидени демонстрации по карате, джудо, самбо и футбол.

Спортното училище изпраща абитуриентите на 15 май - 30 абитуриента ще изпрати тази година  Спортно училище "Димитър Рохов"/Сливен/. Сред тях са призьори от международни и държавни първенства по лека атлетика, вдигане на тежести, борба, джудо, футбол.

Без кадрови проблеми Сливен гостува на Добруджа - Няма наказани и контузени футболисти от ОФК Сливен преди утрешния двубой срещу Добруджа. Двата тима ще играят в мач от 25-я кръг на Източната “Б” група. Срещата ще бъде в Добрич и ще започне по програма от 18.00 часа. Сливен отпътува днес за предстоящото гостуване с група от 18 футболисти.